Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Informace pro občany

11. 3. 2021 Tisková zpráva

Ing. Petra Homolová tisková mluvčí FÚ pro Moravskoslezský kraj

Informace o umístění sběrných boxů Finančního úřadu pro Moravskoslezský kraj a jeho územních pracovišť, které jsou určeny pro podání daňových tvrzení a dalších podání finančnímu úřadu bez osobního kontaktu s úředníky, a to v období platnosti mimořádných opatření, přijatých v souvislostí s šířením onemocnění COVID-19.

Sběrné boxy finančního úřadu jsou umístěné na všech aktuálně otevřených územních pracovištích (v Ostravě I, Ostravě II, Ostravě III, v Opavě, v Hlučíně, v Třinci, ve Frýdku- Místku, v Havířově, v Karviné, v Bruntálu, v Krnově, v Novém Jičíně, v Kopřivnici a v budově sídla Finančního úřadu pro Moravskoslezský kraj v Ostravě).

Nově jsou od 8. 3. 2021 zpřístupněny také sběrné boxy finančního úřadu umístěné v budovách uzavřených územních pracovišť v Bohumíně, v Orlové a v Českém Těšíně. Sběrné boxy na těchto třech pracovištích lze využít k podání přiznání zejména v pondělí a ve středu v době od 8:00 do 17:00 hodin.

Občané z Fulneku a okolních obcí mohou přiznání vhodit do sběrného boxu finančního úřadu umístěného (po dohodě s místní samosprávou) v budově Městského úřadu ve Fulneku, na níže uvedené adrese.

Občané z Frýdlantu nad Ostravicí a přilehlých obcí mohou k doručení podání pro finanční úřad použít například sběrný box umístěný na Územním pracovišti ve Frýdku – Místku nebo sběrný box umístěný na Územním pracovišti v Třinci.

 Územní pracoviště Adresa Sběrný box umístěný v budově ÚzP
ANO/NE
Sběrný box finančního úřadu umístěný mimo územní pracoviště,na jiné adrese v obci
ÚzP ve Fulneku (2+2)
uzavřeno
Nádražní 2
742 45 FULNEK
ne ANO
Městský úřad Fulnek, nám. Komenského 12,
742 45 FULNEK
ÚzP ve Frýdlantě nad Ostravicí (2+2)
uzavřeno
Spořitelní 238
739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ
ne ne
ÚzP v Bohumíně (2+2) uzavřeno Studentská 1182
735 81 BOHUMÍN
ano ne
ÚzP v Orlové (2+2) uzavřeno Rydultowská 1390
735 14 ORLOVÁ
ano ne
ÚzP v Českém Těšíně (2+2) uzavřeno Masarykovy sady 84/8
737 01 ČESKÝ TĚŠÍN
ano ne
Ostatní v textu uvedená pracoviště naleznete na www.financnisprava.cz zde ano ne

Finanční úřad vyzývá občany, aby použitím sběrného boxu k podání daňových přiznání bez osobního kontaktu s úředníkem a bez front, chránili své zdraví.