Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Změna úředních hodin na finančních úřadech

14. 1. 2021

Provoz podatelen a pokladen na finančních úřadech bude od pondělí 18. ledna 2021 omezen pouze na pondělí od 8:00 do 13:00 a ve středu od 12:00 do 17:00. Pracoviště Finanční správy však budou kvůli epidemiologické situaci stále pro veřejnost přístupné v omezeném rozsahu.

V dalším období bude se provoz na finančních úřadech v dalším období odvíjet od epidemiologické situace, kterou Ministerstvo zdravotnictví mapuje pomocí rizikového skóre PES. Finanční správa bude na vývoj nového systému reagovat a o případných změnách provozu finančních úřadů veřejnost včas informovat.

Veřejnosti doporučujeme, aby stále na minimum omezila osobní návštěvu na úřadu a ke komunikaci se správcem daně využívala zejména elektronické formy komunikace. Pokud se přesto rozhodnete navštívit finanční úřad, ověřte si informace na webu Finanční správy, kde jsou údaje průběžně aktualizované. Další konkrétní informace o provozu na úřadech může veřejnosti podat místně příslušný finanční úřad. Telefonní linku nalezne veřejnost na stránce finančního úřadu.